Puno je razloga za vježbanje joge… napisani i izlistani nebrojeno puta… nećemo ih ovdje nabrajati, jer ste sigurno svjesni dobrobiti joge ukoliko je želite prakticirati. Jednostavno dođite i probajte.

Potaknut ćemo vas na svjesniji pogled na vaše tijelo, um i duh. Nastojati ih povezati, relaksirati, harmonizirati. A ponekad i podsjetiti na snagu prirodnog okruženja, na vezu našeg bića s prirodom; upravo onu koja nas vraća u prvobitni balans, nama samima.

Joga ‘Na putu prema gore’ na ugodan i siguran način, kombinacija tradicionalne hatha yoge i terapeutskog pristupa.

 

Na satu kombiniramo jogu za početnike i one malo naprednije pažljivo prilagođene vježbe koje postepeno otvaraju tijelo, s naglaskom na pravilne i sigurne položaje, za suvremene uredske tipove i one koji žele probuditi tijelo, za povećanje fleksibilnosti i snage, za smanjenje ukočenosti i stresa, za relaksaciju tijela i duha. Prostirke i rekviziti za vježbanje su osigurani u dvorani.

U sezoni 2022./2023., vježbamo online (aplikacija Webex) + povremeno uživo na dodatnim radionicama.

Termini online su utorkom i četvrtkom, 20.10-21.15h.

Kotizacije:

8 termina (vrijedi za 4 tjedna – 2 sata tjedno)  =  33 EUR
4 termina (vrijedi za 4 tjedna – 1 sat tjedno)   =  22 EUR
Probni online sat  – besplatan

A u ponudi su i joga radionice – povremeni termini prema najavi (Office Yoga, Aroma joga, Joga za planinare i dr.); 2-3 sata ugodno i korisno odvojenog vremena za pojedine joga teme i poveznice za svakodnevnim aktivnostima i izazovima. Više pročitajte ovdje

O jogi u prirodi u sklopu izleta svjesnog planinarenja, pročitajte ovdje

Jogu vodi Sandra Brborović, certificirani učitelj yoge (RYT®550) i planinarski vodič, jedan od osnivača i voditelja aktivnosti ‘Na putu prema gore‘, udruge za unapređenje kvalitete života.

Kontakt:
[email protected] 099 3116 567

 

Sensa magazin br. 145 (siječanj 2020.), Sandra preporučuje joga vježbe: