Naš vikend retreat ‘Na putu prema gore’

Drvena eko kuća na rubu Parka prirode Velebit, pored sela Bužim, 10-ak km od Gospića. Smještena u dolini okruženoj gustom bukovom i grabovom šumom, sa svega nekoliko kuća. Savršeno mjesto za odmak od svakodnevice i povratak k sebi i prirodi… Za svjestan i aktivan odmor. Za planinarski-joga retreat ‘Na putu prema gore‘. Za malo odabrano društvo ljubitelja prirode, planina i svjesnog kretanja.

Jesenske boje Like, planinarske staze jedinstvenog Velebita, splet godišnjih doba, sve za potpuni doticaj s prirodom u svim njenim oblicima… sunce, oblaci, vjetar i kiša; zbližili su nas i podsjetili da je svako lice prirode posebno i lijepo.

Uspinjali smo se stazama iznad Baških Oštarija, popeli vrhove Badanj i Ljubičko brdo, doživjeli posebna lica Velebita. Vježbali smo jogu, podsjećali se na snagu daha, uživali u raznovrsnim okusima domaćih jela, smijali se i uživali u toplom okruženju kuće u prirodi.

Kretanje u prirodi i usponi na vrhove vraćaju nas na uživanje u sadašnjem trenutku. Joga otvara naše tijelo, produbljuje našu svijest. Hrana je užitak za sva naša čula.

Sve smo ovo objedinili, vratili se sretniji i ispunjeniji… dovoljan je jedan vikend da bi dani koji slijede dobili druge boje 🙂

Vidimo se ponovno na putu prema gore!