Puno je razloga za vježbanje joge… napisani i izlistani nebrojeno puta… nećemo ih ovdje nabrajati, jer ste sigurno svjesni dobrobiti joge ukoliko je želite vježbati. Jednostavno dođite i probajte. Probni sat je besplatan.

Potaknut ćemo vas na svjesniji pogled na vaše tijelo, um i duh. Nastojati ih povezati, relaksirati, harmonizirati. A ponekad i podsjetiti na snagu prirodnog okruženja, na vezu našeg bića s prirodom; upravo onu koja nas vraća u prvobitni balans, nama samima.

Joga ‘Na putu prema gore’ na ugodan i siguran način, kombinacija tradicionalne hatha yoge i terapeutskog pristupa. U ugodnom prostoru centra Massa, Zagrebačka cesta 194 (kod novog Iglu športa, osiguran besplatan parking).

 

Termin u dvorani je utorkom i četvrtkom, od 20:30 – 21:45h. Nova jesenska sezona 2018. započinje 11.rujna.

Na satu kombiniramo jogu za početnike i one malo naprednije pažljivo prilagođene vježbe koje postepeno otvaraju tijelo, s naglaskom na pravilne i sigurne položaje, za suvremene uredske tipove i one koji žele probuditi tijelo, za povećanje fleksibilnosti i snage, za smanjenje ukočenosti i stresa, za relaksaciju tijela i duha. Prostirke i rekviziti za vježbanje su osigurani u dvorani.

Kotizacija:
Probni sat – besplatan
Pojedinačni dolazak – 50 kn
4 dolaska (u 4 tjedna) – 180 kn
8 dolazaka (u 4 tjedna) – 290 Kn

A u ponudi su i joga radionice; povremeni termini prema najavi; 2-3 sata ugodno i korisno odvojenog vremena za pojedine joga teme i poveznice za svakodnevnim aktivnostima i izazovima. Više pročitajte ovdje

O jogi u prirodi u sklopu izleta svjesnog planinarenja, pročitajte ovdje

Jogu vodi Sandra Brborović, certificirani učitelj yoge (RYT®500) i planinarski vodič, jedan od osnivača i voditelja aktivnosti ‘Na putu prema gore‘, udruge za unapređenje kvalitete života.

 

Kontakt i upisi:
info@on-the-way-up.com,  shbrborovic@gmail.com, 099 3116 567

Centar Massa, Zagrebačka 194, Zagreb